Uvod v delavnico

Delavnica bo potekala na primeru podpore terenske prodaje za uspešno slovensko podjetje. Imela bo tri dele.

V prvem uvodnem skupnem delu bomo definirali poslovna izhodišča: ključne poslovne pojme in poslovno potrebo ter procesno podlago.


Delavnica 1: Poslovna analitika (BA)

V okviru poslovno-analitične delavnice bomo najprej pridobili potrebno znanje za identifikacijo in analiziranje delažnikov ter za določevanje treh nivojev ciljev. V povezavi s tem bomo naredili kratko vajo na podlagi primera iz filmčka. Nato se bomo vrnili k našemu primeru terenske prodaje. Razdelili se bomo v dve skupini, prva bo identificirala deležnike in analizirala njihove interese/pričakovanja, druga bo definirala tri nivoje ciljev.


Delavnica 2: Procesna analitika (BPA)

V okviru procesne-analitične delavnice bomo najprej pogledali kaj je to proces, katere so vrste kritičnih točk in pomen metrik. Nato se bomo prav tako razdelili v dve skupini, prva bo definirala probleme in priložnosti, druga procesne kritične točke, obe tudi procesne metrike (KPI-je). Nato bomo primerjali rezultate in določili pričakovane poslovne učinke.


Delavnica 3: BA + BPA => rezultati za rešitev

V tretjem delu delavnice bomo sinergično povezali rezultate poslovno analitične in procesno analitične delavnice. To pomeni, da bosta obse skupini predstavili rezultate svojega dela ter jih združili in dopolnili na podlagi skupnih ugotovitev.

S tem bomo izdelali del vsebine Uporabniške zahteve, katere vzorec bo prestavljen v naslednjem predavanju.


Sodelujejo

IIBA Slovenia-logo-180 WL-LogoPlastika skaza     dialogos mail logo     DMS logo   data logocrea pro      PmiSi logo 150   atrik   NETICA     logo federacija  Actual logo

V sodelovanju z

IIBA Slovenia-logo-180

Organizator

askit logo

IT podpora

Temida logo 150

Akreditacije

Identiks logo 150

 
 

Organizatorji

Kje bo dogodek


Prikaži večji zemljevid

Hiša kulinarike Jezeršek

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Utrinki NPP 2013