logo npp 2017 slo

Delavnice

Na delavnici se bomo s pomočjo evritmijskega procesa »Misli prej, deluj po tem…« srečali z zakonitostmi sodelovanja, ki podjetjem, team-om ali skupinam omogočajo, da svojo sodelovalno kulturo oplemenitijo. S tem posledično se izboljšajo rezultati poslovanja in tudi zadovoljstva v organizaciji. Kajti največji dobiček, ki si ga organizacija lahko ustvari, so lojalni posamezniki, ki zmorejo tvorno sodelovati.

Delavnica bo potekala v sproščenem in varnem učnem okolju. Proces, ki ga bomo skupno gradili nas bo vodil od enostavnih nalog, do vedno bolj kompleksnih. Pri tem se bomo kajpak srečali z vsemi lepotami in pastmi skupinskega dela. Vendar brez panike, vse kaotične situacije bomo sproti razrešili s sposobnostmi, ki tlijo in iskrijo v vas samih. Spoznali bomo dva osnovna principa oz. vzvoda, ki pripomoreta k dobremu in ustvarjalnemu sodelovanju. Tako pridobljena spoznanja boste lahko uporabili kjer koli v življenju, kjer boste v sebi prepoznali podobno notranjo situacijo.

 Ker je delavnica dinamična in smo vsi ves čas aktivni, prosim dame, če za to priložnost pustijo petke doma.

  Primož Kočar  10:15 - 11:15

Primoz KocarEvritmijo za podjetja izvaja mag. Primož Kočar iz podjetja EVPOS. Je edini uradno certificirano usposobljen izvajalec te metode dela v Sloveniji. Poleg zaključenega formalnega študija se je na tem področju od leta 2008 izobraževal na »Instituut voor Eurythmie in Werkgebieden« (Den Haag, NL), pod neposrednim mentorstvom gospe Annemarie Ehrlich, ki je izumiteljica metode. V letu 2013 je na omenjenem inštitutu izobraževanje uspešno zaključil. Od 2014 se dodatno izobražuje na Dunaju pod mentorstvom Gerharda Weberja na področju »Umetnost zdravilne evritmije«.

V sodelovanju z

IIBA Slovenia Chapter

addeco logo

crea pro 270

amcham

logo evpos

KupeTalks logo

Minds Alert

Akreditacije

identiks kartični sistemi